Forum Renault Clio

SERDECZNIE WITAMY NA FORUM PRZYJAZNYM WSZYSTKIM ŚRODOWISKOM MIŁOŚNIKÓW SAMOCHODÓW W INTERNECIE I POZA NIM
Dzisiaj jest 2018-11-16, 19:14

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowe Radio
Post: 2016-02-10, 15:29 
Offline
Débutant
Débutant

Rejestracja: 2016-02-10, 15:20
Posty: 2
Lokalizacja: Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Clio2faza1
Pojemność silnika: 1200
Rodzaj paliwa: benzyna
Województwo: lubuskie
Podziękował: 0
Otrzymał: 0
witam . szczęśliwie stałem sie posiadaczem clio w bardzo dobrym stanie. do samochodu dorzucil mi sprzedawca radio nie fabryczne . po podlączeniu niestety okazalo sie działają tylko głośniki z przodu po lewej stronie a reszta czyli przod i tyl doslownie nic. przeleciałem ustawienia radia dziesiatki razy i nic wiec chcialbym spytac czy ktokolwiek mial podobny problem z glosnikami w clio ? . nie znam sie za bardzo jeszcze na tego typu sprawach wiec bede wdzieczny za jakiekolwiek podpowiedzi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 2016-02-10, 17:58 
Offline
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2014-02-24, 14:31
Posty: 2443
Wiek: 56
Lokalizacja: Sosnowiec
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Renault
Pojemność silnika: 1500
Rodzaj paliwa: diesel
Województwo: śląskie
Podziękował: 182
Otrzymał: 132
Witaj na Forum ;)
Jeśli ten kolega: http://www.klubrenaultclio.pl/profile.p ... ofile&u=81
sam się tu nie wypowie to uderzaj do niego bezpośrednio ;)

_________________
http://www.klubrenaultclio.pl
Razem 185 koni i 1 pies
Na forum Renault Clio od 2004 roku
Potrzebujesz porady dotyczącej CB radia :?:
Kliknij w logo poniżej:

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 2016-02-10, 21:53 
Offline
Supérieur
Supérieur
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2014-04-09, 23:37
Posty: 1806
Wiek: 57
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Thalia1faza2
Pojemność silnika: 1500
Typ silnika: K9K
Rodzaj paliwa: diesel
Województwo: śląskie
Podziękował: 315
Otrzymał: 190
Warto po demontażu osłony głośników przeczyścić ich połączenia z instalacją (mi pomogło w podobnej sytuacji).


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 2016-02-10, 22:11 
Offline
Avancé
Avancé
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2014-04-19, 13:32
Posty: 55
Wiek: 27
Lokalizacja: Bytom
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Clio2faza2
Pojemność silnika: 1200
Typ silnika: D4F
Rodzaj paliwa: benzyna
Województwo: śląskie
Podziękował: 0
Otrzymał: 5
Najpierw trza sprawdzić czy są wszędzie głośniki, potem obecność instalacji i jeśli wszystko jest to jak Bogdan pisał prześledzić połączenia. Jeżeli odepniesz całkowicie radio od instalacji to samo wróci do ustawień fabrycznych.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 2016-02-11, 12:45 
Offline
Débutant
Débutant

Rejestracja: 2016-02-10, 15:20
Posty: 2
Lokalizacja: Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Clio2faza1
Pojemność silnika: 1200
Rodzaj paliwa: benzyna
Województwo: lubuskie
Podziękował: 0
Otrzymał: 0
a wiec dzis mialem wiecej czasu i sprawdzilem dokladnie wszystko. glosniki z tylu byly ale widac brak instalacji poprowadzonej takze nimi juz sobie glowy nie zawracam , w swoim czasie cos sie tam porobi. jesli chodzi o przod to oba są sprawne a po prześledzeniu polączeń wyszlo ze przewód B3 na złączu dla glośników na kostce jest hmm... przecięty :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: 2016-02-11, 12:52 
Offline
Débutant
Débutant
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2016-02-08, 11:05
Posty: 17
Lokalizacja: Warszawa Międzylesie
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Clio2faza1
Pojemność silnika: 1400
Typ silnika: E7J
Rodzaj paliwa: benzyna
Województwo: mazowieckie
Podziękował: 0
Otrzymał: 0
Wychodzi że jakieś JaNuSzE motoryzacji śię bawili, ale coś szpierrdulili :diabel2:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Hosted by Virtual-World
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group