Forum Renault Clio

SERDECZNIE WITAMY NA FORUM PRZYJAZNYM WSZYSTKIM ŚRODOWISKOM MIŁOŚNIKÓW SAMOCHODÓW W INTERNECIE I POZA NIM
Dzisiaj jest 2018-10-20, 12:36

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 2018-10-04, 23:40 
Offline
Débutant
Débutant

Rejestracja: 2014-12-23, 18:15
Posty: 49
Lokalizacja: Planeta Ziemia
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Thalia1faza3
Pojemność silnika: 1200
Typ silnika: 1.2 16V D4F
Rodzaj paliwa: LPG
Województwo: podlaskie
Podziękował: 16
Otrzymał: 0
Witam,

Zakupiłem maty do podgrzewania lusterek, ale jako, że mam również okazję kupić za grosze kompletne elektryczne/podgrzewane lusterka z 'anglika', chciałem spytać czy to jest łatwa czy żmudna robta i gdzie szukać wtyczkek/wiązek - czy będą już w drzwiach czy trzeba szukać i ciągnąć do drzwi???

U siebie ('06 Thalia I i mam elektryczne szyby) przy wtyczce klawisza opuszczania okna w drzwiach z lewej strony widzę siedzi już sobie dodatkowa wtyczka - to pewnie będzie sterowanie lusterkami? (muszę też zamówić przycisk sterowania).

Jak to jest z podłączeniem samych lusterek po obu stronach - gdzie dokładnie znajdę wiązki/wtyczki? Liczę, że wszystko już jest tylko trzeba znaleźć i połączyć wtyczki? Ci co rozberali już drzwi lub naprawiali szyby lub podobne może będą wiedzieć....


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 2018-10-05, 08:37 
Offline
Supérieur
Supérieur
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2014-04-09, 23:37
Posty: 1788
Wiek: 56
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Thalia1faza2
Pojemność silnika: 1500
Typ silnika: K9K
Rodzaj paliwa: diesel
Województwo: śląskie
Podziękował: 302
Otrzymał: 179
Podgrzewanie lusterek (w Thalii z taką funkcją) włącza się przyciskiem od podgrzewania tylnej szyby.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 2018-10-05, 17:58 
Offline
Débutant
Débutant

Rejestracja: 2014-12-23, 18:15
Posty: 49
Lokalizacja: Planeta Ziemia
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Thalia1faza3
Pojemność silnika: 1200
Typ silnika: 1.2 16V D4F
Rodzaj paliwa: LPG
Województwo: podlaskie
Podziękował: 16
Otrzymał: 0
Rozumiem - pytałem jednak jak podłączyć się do instalacji elektrycznej w wersji bez.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Hosted by Virtual-World
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group