Forum Renault Clio

SERDECZNIE WITAMY NA FORUM PRZYJAZNYM WSZYSTKIM ŚRODOWISKOM MIŁOŚNIKÓW SAMOCHODÓW W INTERNECIE I POZA NIM
Dzisiaj jest 2020-08-10, 12:11

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 2020-07-29, 22:34 
Offline
Débutant
Débutant

Rejestracja: 2020-07-29, 22:26
Posty: 1
Płeć: Nie określono
Samochód: Clio3faza1
Pojemność silnika: 1400
Typ silnika: szybki
Rodzaj paliwa: benzyna
Województwo: śląskie
Podziękował: 0
Otrzymał: 0
Witam, kumpel kupił clio III 2005 rok. Chciał żebym mu zamontował radio. Wszystko spoko zdemontowałem radio widziałem tam 3 kostki: od zasilania radia, od głośników i żółtą odpowiedzialną za w zasadzie wszystko. bez wpietej tej żółtej kostki nie można przekrecic kluczyka itd. czy można jakoś ten moduł wymontować co z tym moge zrobic żeby wstawić nowe radio?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 2020-07-31, 18:52 
Offline
Expérimenté
Expérimenté
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2014-04-15, 08:28
Posty: 942
Wiek: 32
Lokalizacja: Boat
Płeć: Mężczyzna
Samochód: inny
Pojemność silnika: 2000
Typ silnika: DW10C@163BHP/340Nm
Rodzaj paliwa: diesel
Województwo: łódzkie
Podziękował: 105
Otrzymał: 186
Żółta kostka to tylko złącze wyświetlacza + sterowanie z kierownicy. Za nic więcej nie odpowiada w radiach z serii tuner list/update list.

_________________
Były:
Escort 1997, SpaceStar 2001, Pug 1007 2006 ,Brava 2008, Fiesta 2009, Octavia tour 2010, Clio 2PH3 2004
Są:
Ford Mondeo (MK IV) 2011 2.0 TDCI 163HP340Nm - Połykacz kilometrów
Ford Fiesta 2017 (MK VII) 1.4PB 96HP125Nm - Miejski [tralala]


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 2020-08-03, 09:32 
Offline
Expert
Expert

Rejestracja: 2014-04-27, 13:48
Posty: 172
Lokalizacja: RK
Płeć: Mężczyzna
Samochód: Clio3faza1
Pojemność silnika: 1500
Typ silnika: k9k 768
Rodzaj paliwa: diesel
Województwo: podkarpackie
Podziękował: 2
Otrzymał: 18
Chlebak pisze:
czy można jakoś ten moduł wymontować co z tym moge zrobic żeby wstawić nowe radio?

Mam niefabryczne radio, żadnego problemu nie było/nie ma. Wyświetlacz pokazuje tylko temperaturę. Od radia nic nie zależy a już szczególnie stacyjka. Ruszanie kierownicą nie pozwala przekręcić kluczyka?

Może po prostu stacyjka się zepsuła niezależnie od montażu radia ale będzie i tak na Ciebie że zepsułeś.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Hosted by Virtual-World
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group